top of page
_DSF6691 1.jpeg

Anette Friberg

Expertkunskapen

I varje nytt möte har jag lärt mig något och min övertygelse är att kläder och design är ett språk om personlighet och attityd och förväntan. Den visar hur man vill uppfattas av andra och vilken grupp eller position man tillhör. Det är med sin egen stil man trivs bäst. Modet och alla dess valmöjligheter är tillgången.

Det samma är det med mat och dryck det handlar om att om att förstå människors livsmönster, värderingar och beteendemönster att, lika väljer lika och ett visst livsmönster söker sig till platser där de känner tillhörighet. Individens identitet och betydelsen att finna likheter är viktiga och betydelsefulla.

Vill du i ditt företag skapa resultat genom långsiktiga kundrelationer, öka kundnöjdhet och kommunicera med marknaden genom tydligt fokus?

Jag har specialiserat mig på att genom design och affärsutveckling öka företagets lönsamhet genom merförsäljning till befintliga kunder, spåra nya kundkontakter och identifiera uppslag till affärer.


Min erfarenhet kommer till stor del från uppdrag som kundansvarig på Eniro, butikschef på MQ, butiks- och turismutvecklare på Orrefors Kosta Boda, Mikara fashion, Orranäs Bruk samt projektledare på Nybro Kommun för Pukeberg.

Anette Friberg.jpeg
bottom of page