top of page

Inredning / Styling

Affärsutveckling för stil och miljö i det privata och offentliga rummet.

 Jag är diplomerad inredare och har ett extremt gott öga för färg och form, stil och uttryck. Med stöd i min kreativa ådra och goda analytiska förmåga är jag noggrann i planering, genomförande och lägger stor vikt vid kvalitet och tillgänglighet.

Min stora passion har alltid varit att omge mig med vackra ting, att låta ögonen få vila på något vackert. För mig är det också färger, former, dofter, musik, ljus. Det är som att mitt innersta får själslig energi. Jag får kraft, känner lust och längtan.

 

Att möta sina sinnen ger välbehag och harmoni, det ger mig kärlek till livet. Lyxen jag gärna delar med mig av, jag älskar att skapa minnen. Låt mig få hjälpa er att skapa livskvalitet och upplevelser i ert hem.

 

Detaljer som gör stilen
Mitt sinne för kreativitet, proportioner och skönhet märks i minsta detalj. 
Jag omfamnar många stilar men mitt signum är den stilfulla mixen av elegans i klassiskt och modernt med detaljrik life style.

 

Med stilsäkert öga och ett stort intresse för design, färg och form följer jag med i inrednings-, möbel- och modevärlden och dess trender. 

 

Utmaningen är inte att köpa allt nytt utan att göra någonting av det som finns, att kunna kombinera kvalitet och tidlös design med trend till ett sammanhang och låta dem lyfta varandra till en spännande inredningsstil.

 

Tilltalas du av mer än en stil och har svårt att få till det? Personlig stil är att blanda flera olika stilar. Jag hjälper dig!

 

Det är balansen mellan färger, material och de olika dekorativa tingen som blir en personlighet i inredningen och får en interiör att fungera.

Homestagning
Konsten att förhöja sitt hem vid en försäljning.
Satsa på riktigt snygg entré, det ger ett starkt första intryck.
Tillför växter och blommor för en mjuk atmosfär till rummets fina  bilder.
En vacker dukning som bjuder in till en lyxig middag Lyxiga tvålar och sammetsmjuka handdukar. Gör det lilla extra för att förhöja din bostad karraktär.

 

Jag kan hjälpa er att förbereda en lyckad fastighetsförsäljning
Vid en bostadsförsäljning är första intrycket i många fall det som avgör om det skall bli affär. 
Att göra en homestagning/homestyling före visning, när det är dags att fotografera kan hjälpa till att fler kommer på visningen. Med inspirerande bilder väcks nyfikenheten hos dem som söker efter en ny bostad via mäklarbyrån och annonssidor.

Homestagning
Detta betyder att man inför sin bostadsförsäljning avpersonifierar och stajlar upp för att höja värdet, vilket innebär att man försöker få bostaden så attraktiv som möjligt för tänkbara köpare. Tanken är att man vill ge presumtiva köpare intrycket att de går in i sitt framtida hem. De skall känna sig hemma och inte störas av just er stil.

Homestagning är främst till för att lyfta fram det allra bästa och unika med bostaden. 
Det handlar om att frigöra ytor och att få rummen att se större ut. Ju fler kreativa lösningar bostaden får desto mer intressant för köparen.

När detta är gjort är det dags att arrangerar med det som finns och komplettera med accenter som skapar personlighet med stilleben, textilier, blommor och lyxiga dofttvålar, dekorativa inredningsdetaljer mm. Med dessa tillval ökar vi imagen av hemmet.

Homestagning/Homestyling är en avdragsgill försäljningskostnad
Undersökningar visar att priserna kan öka med 10% och i många fall kan det bli ännu mer, objekten attraherar fler köpare och säljs snabbare. Homestagning/Homestyling är en avdragsgill försäljningskostnad, och tas upp under Skatteverkets blankett ”Utgifter för avyttring” K6/K5.

bottom of page